Provincie Flevoland Tulpen in Flevoland

Meer informatie

Meer informatie over een financilebijdrage (en een aanvraagformulier) is verkrijgbaar opde website van het Prins Bernhard Cultuurfondsof bij PBC Flevoland, tel. 0320-265285 of via de mail: fl@cultuurfonds.nl.

Lelyprijs voor Zeewoldenaar Rob van den Broek

Publicatiedatum: 12 januari 2010

Zeewoldenaar Rob van den Broek heeft de jaarlijkse Lelyprijs gewonnen. Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds afdeling Flevoland kent de prijs aan hem toevanwege zijn grote verdienste op cultureel gebied voor de gemeente Zeewolde. Van den Broek heeft daar een scala van activiteiten ontwikkeld of nieuw leven in geblazen.

De prijs, een kunstwerk van Jeroen Stok en een bedrag van 2.500 euro, wordt op op 18 maart uitgereikt. Dit gebeurt door de voorzitter van het fonds, Commissaris van de Koningin Leen Verbeek, in de Verbeelding te Zeewolde.

Financile bijdrage cultuur-, sport- en natuurprojecten

Het is voor verenigingen, organisaties en instellingen nog mogelijk om een aanvraag in te dienen voor een financile bijdrage aan cultuur-, sport- en natuurprojecten. Deze aanvragen kunnen tot 26 februari ingediend worden. Voorafgaand aan de prijsuitreiking op 18 maart vergadert het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland over de ingediende aanvragen.