Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Twee nieuwe modules RECRON alert!

2010 is goed begonnen voor gebruikers van het systeem RECRON alert! Maandag 11 januari kwamen er twee nieuwe modules beschikbaar: CAO Recreatie en Herstructurering.

Nieuwe modules

De module CAO Recreatie is beschikbaar voor iedereen die onder de werkingssfeer van deze CAO valt. Ondernemers die hier niet onder vallen maar de CAO toch volgen, kunnen de module via 'beschikbare modules' toevoegen aan âmijn modulesâ. In de module CAO Recreatie kunt u de contracten en andere gegevens van uw medewerkers beheren. Iedere medewerker krijgt een code waaraan u gegevens (onder andere contract, ziekte, verlof) en alerts kunt toevoegen. Verder vindt u hier informatie over de CAO en voorbeelden van alle contracten die kunnen worden gebruikt zoals het flexitimercontract en het jobcontract.

De module Herstructurering is beschikbaar voor de bedrijfsgroep Kampeer- en Bungalowbedrijven. Ook deze module kan door andere bedrijfsgroepen via 'beschikbare modules' aan 'mijn modules' worden toegevoegd. Alle gegevens met betrekking tot de herstructurering zoals contracten, informatietrajecten en vergunningaanvragen kunnen in de module worden opgeslagen.

Instappen

Als u nog geen gebruik maakt van RECRON alert! is dit een goed moment om in te stappen. U kunt zich aanmelden via de rode button links onderaan op de homepage www.recron.nl. Als u uw inloggegevens ontvangen heeft, kunt u aan de slag. Het systeem wijst zichzelf vanzelf, maar mocht u toch vragen hebben dan kunt u terecht bij Rien Lentink van Info & Advies. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0343 â 52 47 46 en info&advies@recron.nl.

12 januari 2010