TROS


Persinformatie

Afdeling Communicatie
Hilversum, 23 oktober 2009

Televisie
TROS REGELRECHT
Uitzending vanaf dinsdag 12 januari
Nederland 1 - 21.05 uur

IVO OPSTELTEN NIEUW TROS-GEZICHT

Ivo Opstelten, oud-burgemeester van Rotterdam en Utrecht, is het gezicht van het nieuwe programma TROS REGELRECHT. In dit programma leidt hij een team van vier deskundigen die kijkers actief gaan helpen met sociaal maatschappelijke problemen. Het programma ligt in de lijn van andere informatieve TROS-programma's als Radar, Vermist en Opgelicht?! waarin de burger/consument centraal staat.

Ivo Opstelten: "Ik vind het goed dat de TROS in REGELRECHT opkomt voor de gewone man. Veel mensen weten niet waar ze met hun probleem terecht kunnen. TROS REGELRECHT biedt uitkomst. Ik heb er veel zin in om samen met het team actie te ondernemen om deze mensen te helpen."

TROS-directeur Peter Kuipers: "We zijn er trots op dat we Ivo Opstelten bereid hebben gevonden als voorzitter van het TROS REGELRECHT-team op te treden. Als burgemeester van Nederland, zoals wij hem noemen, heeft hij veel gezag opgebouwd en kent hij de weg bij de vaak bureaucratische overheden. We hebben er vertrouwen in dat hij de problemen die in het programma aan de kaak worden gesteld, op de bekende TROS-wijze zal aanpakken."

TROS REGELRECHT is vanaf dinsdag 12 januari om 21.05 uur te zien bij de TROS op Nederland 1. Binnenkort volgt verdere informatie over het programma en de samenstelling van het team van deskundigen.




TROS