Ingezonden persbericht


Jan 6, 2010

Vakantiebeurs Utrecht 12 t/m 17 januari

Persbericht

Natuurlijk Reizen - pionier in duurzaam toerisme

www.natuurlijkreizen.nl

Is duurzaam toerisme een modegrill of een beloftevol reisconcept? Natuurlijk Reizen toont aan dat duurzaamheid in de reisbranche de toekomst heeft. Wat de grote touroperators nog hoofdzakelijk in theorie prediken, brengen wij als bescheiden reisorganisatie al jaren in de praktijk. Kleinschalige, betaalbare natuur- en wandelreizen naar bestemmingen waar het massatoerisme aan voorbij gaat. Met oog en hart voor de lokale cultuur én een neus voor de verfijnde regionale keuken. En waar de kleine lokale ondernemers de vruchten van plukken.

Geïnspireerd door de economische recessie hebben we dit jaar het aantal bestemmingen verdubbeld. Een van de nieuwe bestemmingen is Slovenië, een verrassend vakantieland met veel ongerept natuurschoon en een grote culinaire traditie. Een echte aanwinst in ons reispakket die mede door onze promotie steeds prominenter in de Nederlandse schijnwerpers te staan. Niet toevallig dus dat wij dit jaar met onze stand op het Slovenië-plein staan.

Kom naar stand 09.C081 en proef wat écht duurzaam toerisme inhoudt! U bent van harte welkom op de vakdag dinsdag 12 januari a.s.




Ingezonden persbericht