Ingezonden persbericht



---



Nieuwe onderzoeker Paddenstoelen DLV Plant / C Point

Per 1 januari 2010 is Patrick Dankers gestart als onderzoeker paddenstoelen. Patrick Dankers is vanaf september 2009 als projectleider onderzoek in dienst van DLV Plant. De afgelopen periode heeft hij zich gedegen in kunnen werken in het onderzoek. Patrick heeft hiervoor de HAS in Den Bosch richting Tuinbouw en akkerbouw afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij veel praktijkervaring opgedaan en onder ander onderzoek verricht voor de agri-business in de paddenstoelenteelt. Samen met de adviseurs van C-Point zal Patrick mede richting gaan geven aan de ontwikkelingen in de teelt van Paddenstoelen.

Patrick is bereikbaar op 06-26550480 en via de e-mail: P.Dankers@dlvplant.nl

Patrick Dankers volgt Jos Amsing op. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als onderzoeker Paddenstoelen, eerst bij PPO Paddenstoelen en later bij DLV Plant, heeft Jos Amsing per 1 januari 2010 zijn werkzaamheden bij DLV Plant beëindigd.

Met het aantrekken van Patrick Dankers geeft het team Onderzoek van DLV Plant inhoud aan haar ambitie om haar positie als Praktijk Onderzoek activiteiten verder uit te bouwen.

DLV Plant is een toonaangevende en onafhankelijk advies - en onderzoekspartner voor de Plantaardige sectoren . Haar activiteiten richten zich op advies, onderzoek, projecten zowel in Nederland als daarbuiten. Door continu vernieuwende en eigentijdse diensten en producten in de markt te zetten, creëert DLV Plant meerwaarde voor ondernemers. DLV Plant heeft 170 adviseurs, onderzoekers en projectleiders in dienst. Voor meer informatie, kijk op www.dlvplant.nl



Ingezonden persbericht