Ingezonden persbericht



---


Maastricht-Aachen Airport, 12 januari 2010

PERSBERICHT

Patrick Eggen nieuwe commercieel directeur Kreuze Telecom

Patrick Eggen (geb. 1965) is per 1 januari aangesteld als commercieel directeur van Kreuze Telecom, de grootste onafhankelijke telecomaanbieder in Zuid-Nederland. In deze functie is hij onder meer verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de corporate strategy.

Patrick Eggen: ervaren ICT-entrepeneur

Patrick Eggen is bijna twintig jaar in de ICT-sector actief. Hij vervulde verschillende leidinggevende en strategische functies bij onder meer Intertec Consultancy en AAC Cosmos. In zijn nieuwe rol zal hij de marktpositie van Kreuze verder versterken: Kreuze wil zich profileren als systeemintegrator op het communicatieplatform, met een sterke focus op persoonlijke aandacht.

Persoonlijke aanpak als onderscheidend vermogen
Kreuze behoort tot de eerste lichting telecomaanbieders die begin jaren 90 de mobiele markt betraden. Kreuze heeft inmiddels meer dan 70 medewerkers in dienst. Anno 2010 bedient de Limburgse onderneming de zakelijke markt met integrale telecommunicatieoplossingen en vult daarmee als system intergrator de C (Communicatie) binnen de ICT in. De klantgeoriënteerde aanpak waarmee het bedrijf haar marktpositie verwierf, blijft prioriteit in de nieuwe corporate strategy.

///////////////////////////////////////////


Noot voor redacties

Het volgende is