Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bolckmans General Contracting BV en WDP ondertekenen overeenkomst voor de bouw van een nieuw logistiek platform te Nijmegen voor Ter Beke Groep.

HOOGSTRATEN - 12 januari 2010 - Bolckmans General Contracting BV heeft het contract getekend met WDP Nederland voor de bouw van een "state of the art" value added logistics platform van 13.000m² in Wijchen, nabij Nijmegen (NL). Het gebouw is verhuurd aan Langeveld/Sleegers, een Nederlandse dochter van de verse voedingsgroep Ter Beke. Deze nieuwe site zal onderdak bieden aan de versnijdings- en verpakkingsactiviteiten van Langeveld/Sleegers alsook de volledige opslag en distributie voor alle Nederlandse activiteiten wat betreft fijne vleeswaren en bereide gerechten. Medio 2010 zal dit platform worden opgeleverd door Bolckmans General Contracting. Dit logistics platform bestaat uit verschillende koelzones, elk voorzien voor het versnijden en verpakken van fijne vleeswaren. Over Bolckmans General Contracting
Bolckmans General Contracting (BGC) maakt deel uit van de Nederlandse ASVB-groep (Aan De Stegge Verenigde Bedrijven) en voert als general contractor logistieke bouwprojecten uit in Europa. BGC is gespecialiseerd in het turnkey realiseren van logistiek vastgoed, alsmede het optimaliseren van ontwerp en gebruik en het adviseren daaromtrent. Opdrachtgevers van BGC zijn voornamelijk investeerders, ontwikkelaars en eindgebruikers uit de Benelux, Duitsland en Frankrijk waarvoor gebouwd wordt in geheel Europa.
Over WDP
Vastgoedbevak WDP bouwt, ontwikkelt en verhuurt semi-industrieel en logistiek vastgoed (opslagruimten en kantoren). WDP heeft meer dan 1,2 miljoen m² panden in portefeuille. Dit internationaal patrimonium van semi-industriële en logistieke gebouwen is verdeeld over ongeveer 80 sites op logistieke knooppunten voor opslag en distributie in België, Frankrijk, Nederland en Tsjechië. Verder beschikt WDP over een grondpotentieel van bijna 2 miljoen m² in Roemenië. WDP is genoteerd op Euronext Brussels en Euronext Paris. In Nederland beschikt WDP op vandaag over een gediversifieerde logistieke portefeuille van 8 sites met een totale oppervlakte van meer dan 250.000 m² en een globale waarde van 180 miljoen euro (na afwerking van alle lopende projecten) tegen eind 2010. Meer info over WDP kan u vinden op www.wdp.be.
---




Ingezonden persbericht