Gemeente Harderwijk


Informatieavond Walstein 2a

09/01/2010

De gemeente werkt aan het vernieuwen van de inrichting van de wijk Walstein. Het grootste deel van de bestrating is al klaar. In het voorjaar wordt ook het groen aangelegd en de speelplaatsen ingericht. Om de inwoners hierover te informeren is er op dinsdag 12 januari een bijeenkomst in de raadzaal van het stadhuis.
Het programma is als volgt:
19.00 uur Vrije inloop met de mogelijkheid tot het stellen van vragen 19.45 uur : Centrale presentatie over de wijk Walstein 2a

Planvorming oostelijke groenstrook Walstein
Voor het gebied naast Walstein 2a, onder de hoogspanningsleidingen, is nog geen inrichtingsplan.
De gemeente wil hierover in gesprek met belanghebbende buurtbewoners wensen en ideeën te inventariseren en waar mogelijk meenemen in de planvorming.

Als u mee wilt denken kunt u zich daarvoor via e-mail of per post aanmelden op de hieronder aangegeven adressen. Om het overleg âwerkbaar â te houden willen we een groepje vormen bestaande uit 2 van onze medewerkers en 5 bewoners. Voor een goede samenstelling van de groep is het belangrijk te letten op een goede spreiding van belanghebbenden langs de parkrand en in de wijk. Van de deelnemers in de overleggroep verwachten we dat ze âhun buurt âvertegenwoordigen en verantwoordelijkheid dragen voor een goede terugkoppeling van de overlegresultaten.

U kunt zich tot 25 januari 2010 opgeven via het e-mailadres: j.jongman@harderwijk.nl
U kunt zich ook opgeven per post: Gemeente Harderwijk; Afdeling Inrichting Openbare Ruimte, t.a.v. mevrouw J.R. Jongman, Postbus 149, 3840 AC Harderwijk.


____________________