Op reis naar jezelf in mediterraan Turkije


AMERSFOORT, 20100112 -- De dag beginnen met een zonnegroet aan de mediterrane zon tijdens een week die in het teken staat van totale ontspanning. Een body & mind vakantie biedt rust in je hoofd én je lichaam, waardoor je niet alleen het hectische leven thuis compleet los kunt laten, maar je ook alle ruimte krijgt om op reis te gaan naar jezelf.

Een hele week tijd voor jezelf klinkt ons allemaal als muziek in de oren. Steeds meer mensen voegen dan ook de daad bij het woord en boeken een body & mind vakantie. Specialist in het organiseren en samenstellen van deze ontspanningsweken, is Monique de Boer van Artemis Body & Mind: "We merken dat veel mensen met een hectisch bestaan op een bepaald moment in hun leven behoefte krijgen aan zelfreflectie. Wij organiseren reizen naar Turkije die perfect op die behoefte aansluiten. Door letterlijk even helemaal weg te zijn, los van alle beslommeringen thuis, werkt het proces van zelfreflectie sneller en diepgaander."

Tijdens een ontspanningsweek worden lichaam en geest weer in balans gebracht. Bij Artemis Body & Mind is vooral de YogaMed erg geliefd. Tijdens deze yogaweek staan onder andere Hatha-yoga, meditatiesessies en oefeningen in Mindfulness op het programma. Daarnaast is er alle gelegenheid om Turkije te verkennen, te genieten van een uitgebreide lichaamsmassage of een bezoek aan een echte Turkse hammam te brengen. Wie moeite heeft met stilzitten, kan deze ultieme relaxweek combineren met actieve excursies. Zo kan er worden gesnorkeld tijdens een boottocht door de baai van Fethiye of deelnemen aan een jeeptocht naar een prachtige, altijd groene vallei met watervallen, kleurrijke bloemen en prachtige vlinders. Hoe de yogavakantie ook wordt ingevuld, na een bijzondere week gaan alle deelnemers weer volledig ontspannen en vol energie terug naar huis.

Voor meer informatie: www.artemisbodymind.nl


Over Artemis Body & Mind
Artemis Body & Mind is opgericht door Monique de Boer, `ont-moetingscoach' en yoga- en meditatiedocent. Artemis biedt unieke reizen naar Turkije aan met een bijzondere combinatie van vakantie en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een ontspanningsweek in de Artemis lodge, op een unieke locatie aan de zuidkust van Turkije, staan de persoonlijke balans en onthaasten centraal. Niet alleen krijgen deelnemers volop mogelijkheid om te genieten van de prachtige natuur, cultuur en het authentieke Turkse leven, maar ook is er alle ruimte om zichzelf te (her)ontdekken.