Merknaam L' Oblique wordt ELBA


VENLO, 20100112 -- Groupe Hamelin, de grootste Europese producent en leverancier van filing producten en kantoorartikelen wijzigt vanaf begin 2010 de merknaam van haar filing dochteronderneming L' Oblique in ELBA. De naamswijziging heeft geen invloed op de producten, het productassortiment, kwaliteitsniveau en prijspositionering. De naamswijziging geldt vooralsnog voor de Benelux markt.

Bert Janssen, directeur ELBA: "Waarom deze merknaamwijziging? Wij willen aan de markt en onze klanten duidelijk laten zien dat Groupe Hamelin als specialist in filing producten en kantoorartikelen een compleet pakket aan betrouwbare filing producten en oplossingen biedt. Om deze boodschap kracht bij te zetten is het van belang 1 Europees Hamelin filingmerk te communiceren, het ELBA merk. Het wijzigen van de diverse filing merknamen, waaronder L' Oblique, naar 1 merknaam ELBA is dan een logische stap.".

De wijzigingsprocedure van L' Oblique naar ELBA wordt in 2010 stapsgewijs uitgevoerd. De klanten van L' Oblique en ELBA zijn over de naamswijziging reeds geïnformeerd. In de loop van 2010 worden de naamsvermeldingen en logo's op de producten en verpakkingen aangepast.

L' Oblique
L' Oblique blijft voor 100% dochter van Groupe Hamelin. Het bedrijf gaat zich geheel richten op het productieproces en productontwikkeling van filingproducten, waaronder voornamelijk hangmappen, binnenmappen en aanverwante producten.

Over ELBA Office Products b.v.
ELBA is producent en leverancier van (duurzame) opbergmiddelen en kantoorartikelen en levert aan ruim 850 kantoorvakhandelaren en inkoopcombinaties in de Benelux. Sinds 2000 is ELBA onderdeel van de Franse multinational Groupe Hamelin. Met ruim 4.000 medewerkers, 1000 kantoorartikelen en een jaarlijkse omzet van ruim Euro 800 miljoen is Groupe Hamelin de grootste producent en leverancier van opbergmiddelen en kantoorartikelen in Europa.

Meer informatie over ELBA Office Products b.v. is te vinden op: www.elba.nl.
Meer informatie over L' Oblique is te vinden op: www.oblique.fr
Meer informatie over Groupe Hamelin is te vinden op: www.groupe-hamelin.com





Ingezonden persbericht