Na wijdverbreid succes in de V.S. is GoGirl nu beschikbaar voor internationale distributie

Na wijdverbreid succes in de V.S. is GoGirl nu beschikbaar voor internationale distributie

MINNEAPOLIS--(BUSINESS WIRE)-- 20100112 --

Na wijdverbreid succes in de Verenigde Staten, is GoGirl, een product van FemMed, Inc., nu verkrijgbaar voor internationale distributie en detailhandelverkoop bij distributeurs. GoGirl is een oplossing voor actieve vrouwen over de gehele wereld, omdat het vrouwen in staat stelt om staand te plassen in situaties waarin wc’s niet geschikt of niet beschikbaar zijn.

“GoGirl is een integraal leefstijlproduct geworden voor een groot aantal vrouwen,” aldus Tim Dillon, chief marketing officer van FemMed, Inc. “Het is essentieel voor vrouwen die van reizen houden, actieve vrouwen die kamperen, rondtrekken en boottochten maken en voor vrouwen die het oplopen van ziektekiemen in openbare toiletten willen voorkomen.”

Sinds de introductie in januari 2009 heeft GoGirl een uitbreiding doorgemaakt van alleen verkoop via internet tot verkrijgbaarheid in meer dan 100 winkels.

“De basis van het succes van GoGirl is dat het een professioneel ontworpen product is dat is gemaakt van silicone van medische kwaliteit en een merk is dat de aandacht trekt van vrouwen met een actieve leefstijl over de hele wereld,” Aldus Dillon.

Na het succes in de V.S., met een online verkoopcijfer van zes cijfers, het stijgen van de bestellingen van de detailhandel en een enorm aantal geïnteresseerde vrouwen, ging GoGirl medio november van start in Europa met een productlancering op het Ski & Mountain Event in Madrid, Spanje. Ongeveer 20.000 mensen woonden het evenement bij en velen van hen maakten kennis met GoGirl en hoorden alles over dit krachtige merk. (Bezoek www.go-girl.es voor de Spaanse website van GoGirl).

“Onze Spaanse distributeur introduceerde het product in Madrid op grote schaal en op een manier die past bij GoGirl,” Aldus Dillon. “De feedback die we op GoGirl hebben gekregen van vrouwen in Madrid en over geheel Europa is ongelooflijk positief, wat ons stimuleert om door te gaan met de expansie van GoGirl naar andere landen.”

GoGirl wordt op dit moment geleverd aan meer dan 12 landen, waaronder Australië, Canada, India, Mexico, Zuid-Korea, Spanje, Nieuw Zeeland en Zweden. Detailhandelaars en distributeurs die erin geïnteresseerd zijn om GoGirl op de internationale markten te brengen, moeten contact opnemen met Tim Dillon op tim@femmedinc.com. Bezoek de Amerikaanse website van GoGirl Web site op www.go-girl.com voor meer informatie over GoGirl.

Over GoGirl:

GoGirl biedt vrouwen het gemak van staand plassen. Geproduceerd door FemMed, Inc., in Minnetonka, Minnesota, VS, is GoGirl bestemd voor actieve, vaak reizende of gezondheidsbewuste vrouwen. Het is duurzaam genoeg voor honderden of duizenden malen gebruik en elke GoGirl is vervaardigd van bacterieresistente silicone van medische kwaliteit dat gemakkelijk kan worden gereinigd voor hergebruik. GoGirl is discreet genoeg om meet e nemen in een zak of tasje en wordt geleverd in een handig verpakte set die één GoGirl bevat plus een tissue, een opbergzakje en een koker. Bezoek www.go-girl.com voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6136711〈=nl

CONTACT:
GoGirl
Joel Swanson, +1 651-286-6774
Risdall McKinney Public Relations
jswanson@risdall.com
of
Laura Griffith, +1 651-286-6775
Risdall McKinney Public Relations

lgriffith@risdall.com