Rokersruimte vakbeurs facilitair wordt ingericht door cigabin systems


S-HERTOGENBOSCH, 20100112 -- Na de succesvolle introductie tijdens de beurs Openbare Ruimte in 2009 heeft nu ook de vakbeurs Facilitair gekozen voor Cigabin Systems. Cigabin Systems heeft een revolutionair, uniek gepatenteerd systeem ontwikkeld voor het rook- en reukloos verwerken van peuken.

Ergert u zich als passant ook aan de rook- en stankoverlast rondom de huidige asbakken? Hieruit blijkt dat de huidige generatie asbakken niet meer voldoet aan de hoeveelheid te verwerken peuken. De walmen komen je tegemoet en je houdt je adem in om de rook niet binnen te krijgen. Cigabin Systems heeft hier nu eindelijk een oplossing voor bedacht die wel werkt.

Quote van een gebruiker: "Eindelijk een systeem waarin ik mijn peuk makkelijker kwijt kan dan uit te trappen op de grond."

Tijdens de vakbeurs Facilitair is de rokersruimte weer door Cigabin Systems ingericht. Naast de rokers ruimte heeft Cigabin Systems op deze beurs ook een eigen stand waarin wij u uitgebreid informeren wat er allemaal mogelijk is met de Cigabin. Ons standnummer is C6070.

De beurs wordt 13 t/m 15 januari 2010 gehouden in 's-Hertogenbosch bij de Brabanthallen. Wenst u meer informatie over de beurs dan kunt u dat vinden op: www.vakbeursfacilitair.net

Cigabin Systems