Nieuwe online magazines slaan aan


Unieke combinatie wellness, eco en naturisme

BARENDRECHT, 20100112 -- Wellness, eco en naturisme. Dat is de unieke combinatie van de nieuwe website puuropreis.nl. De site is sinds twee weken echt online en bevat nieuwtjes, reisreportages, locatiebeschrijvingen en artikelen over wellness, eco en naturisme. Juist de specialisatie, en de samenhang die er tussen de pijlers vaak is, zijn een schot in de roos.

Uniek zijn de specials waarin een land of thema nader belicht wordt. Dit maakt het voor zowel bedrijven als consumenten gemakkelijk om alles over deze drie onderwerpen terug te vinden. Al is de site nog maar heel kort online, toch zien adverteerders, reisbureaus, hoteleigenaren en bedrijven met producten in een van de drie segmenten al de de toegevoegde waarde van Puur op reis.
Ook consumenten ontdekken de site voor de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van eco, wellness en naturisme.

Puur op reis ontstond omdat er in Nederland nog geen andere specialistische magazines zijn in de combinatie wellness, eco en naturisme. De oprichters van de site zijnMadeleine van de Wouw en John de Graaff. Ze hebben alletwee hun sporen in het journalistieke vak al ruim verdiend. "We maakten al geregeld reisreportages voor andere magazines. Maar ons specialisme ligt op wellness, naturisme en eco en dat komt helaas niet zo vaak aan bod. Daarom besloten we om zelf online magazines op te richten. En met succes. Nog maar net online trekken we al honderden bezoekers per dag, en die cijfers zijn stijgend."

Puur op reis is geen site waar de consument een eigen verhaal op kan zetten. Daarvoor zijn andere websites beter geschikt. Wel kunnen mensen reageren op de artikelen, suggesties aandragen voor mogelijke nieuwe locaties en antwoord geven op de wekelijkse poll.
"We richten ons op bedrijven in de toeristische branche die een reportage, artikel of advertorial nodig hebben of op enigerlei wijze mee willen doen in een van onze specials. We kunnen ook op verzoek een special maken over land, streek of activiteit. Vanzelfsprekend leveren professioneel fotomateriaal bij onze reportages. Dat scheelt de opdrachtgever in de kosten omdat er geen aparte fotograaf nodig is. "

Puur op reis heeft een uitgebreide portfolio, ook met foto's. De redactie kan uiteraard ook speciaal op reis om de reportage te maken. Ook is het mogelijk om een advertorial, een banner, een link of een combinatie daarvan in een van de magazines of een special van Puur op reis te plaatsen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Puur op reis: kijk op www.puuropreis.nl of stuur een e-mail naar: redactie@puuropreis.nl.





Ingezonden persbericht