Ingezonden persbericht


UITNODIGING

Hoofddorp, dinsdag 29 december 2009

Begin de Vakantiebeurs 2010 in stijl bij MSC Cruises

MSC Cruises neemt uiteraard een prominente positie in tijdens de Vakantiebeurs 2010. De jaarlijks terugkerende Vakantiebeurs vindt in 2010 plaats van 13 tot en met 17 januari. Tijdens de vakdag, welke plaatsvindt op dinsdag 12 januari, wil MSC Cruises u uitnodigen bij de stand van de toonaangevende cruiserederij. MSC Cruises vertelt u, onder het genot van een overheerlijke Italiaanse kop koffie, indien gewenst persoonlijk, de noviteiten, persactiviteiten en ludieke evenementen die het in het nieuwe kalenderjaar op het programma heeft staan.

MSC Cruises heeft goede voornemens voor 2010. Inspelend op het succes van het afgelopen jaar, gaat het nieuwe jaar nog meer bieden! Met uitbreiding van de vloot, spectaculaire aanbiedingen en uiteraard veel evenementen kijkt MSC met opgeheven hoofd naar de toekomst.

Tijdens het overheerlijke kopje koffie krijgt u tevens de persmap 2010 van MSC Cruises uitgereikt.

MSC Cruises geeft u tijdens deze dag ook de mogelijkheid om persoonlijk een exclusief interview af te nemen met de Nederlandse vertegenwoordiger van MSC Cruises de heer Kruytzer. Hij staat deze dag paraat om al uw vragen persoonlijk van een passend antwoord te voorzien.

Vanaf 10.30 uur staat de crew van MSC Cruises voor u klaar met een overheerlijke espresso of cappucino.

EINDE BERICHT

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht