Gemeente Waalwijk Feestelijke afsluiting Mogelijk Makersjaar 2009!

Een belangrijke factor om bewoners te betrekken bij de eigen straat of buurt is dat zij elkaar leren kennen en gezamenlijk de mouwen opstropen om de eigen straat leuker, gezelliger en leefbaarder te maken. Met het project Mogelijk Makers worden alle bewoners van Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik jaarlijks uitgedaagd om in hun straat een activiteit te organiseren met en voor hun buren, zoals een barbecue, kinderspelen of bijvoorbeeld een straatfeest. Voor de activiteit ontvangt de straat een bijdrage van 250,00. Dat is nog niet alles, want aan het einde van elk jaar wordt nog een aantal geldprijzen verdeeld aan de zeven meest in het oog springende activiteiten die het afgelopen jaar zijn georganiseerd. Dit bedrag kunnen zij weer besteden aan een nieuwe buurtactiviteit.

Inmiddels zitten er alweer vijf succesvolle Mogelijk Makersjaren op en dit willen de organisatoren van Mogelijk makers - Mozaïek Waalwijk de Twern en de gemeente Waalwijk - graag samen met alle betrokkenen vieren. Dit gebeurt op dinsdag 12 januari aanstaande in het Willem van Oranje college, De Gaard 4 in Waalwijk (Landgoed Driessen). De bijeenkomst start om 19.00 uur.

Uiteraard hoort hier ook de uitreiking van de activiteitsprijzen bij! Wij nodigen u van harte uit om bij deze afsluitende bijeenkomst van het Mogelijk Makersjaar 2009 aanwezig te zijn. Natuurlijk gaan we in 2010 gewoon verder met Mogelijk Makers.

Programma:

19.00 uur Ontvangst met koffie/thee
19.30 uur Opening
19.40 uur Mogelijk Makers: Vertel t maar!
20.35 uur Pauze
20.50 uur Prijsuitreiking activiteitsprijzen
21.30 uur Afsluiting

Publicatie datum 05-01-2010