Politie Zeeland


---


O-064-2010 Fietsenkijkuurtje, Zierikzee
Door het politiebureau in Zierikzee wordt op zaterdag 23 januari a.s. tussen 10.00 en 11.00 uur een fietsenkijkuurtje gehouden.
Mensen die hun fiets als gestolen/verloren hebben opgegeven, kunnen komen kijken of hun rijwiel ertussen staat. Neemt u wel het aangifteformulier mee?

O-065-2010 Zakkenrollen, Goes
Dinsdagmiddag werden in een winkelpand in de Spinne in Goes de gms en de portemonnee van een 67-jarige vrouw uit Goes gestolen.
De gsm en de portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele honderden euro's, werden uit haar schoudertas gestolen.

W-066-2010 Woninginbraak, Vlissingen
In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een woning in de Meidoornlaan in Vlissingen.
Er werd een deur geforceerd en ui de woning werd computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen.

W-067-2010 Insluiper overlopen, Serooskerke (W)
In een woning op de Plantlustweg in Serooskerke (W) werd maandag rond 17.30 uur een insluiper betrapt.
De bewoonster, die op de bovenverdieping was, zag daar ineens een man staan. Deze man maakte zich, bij het zien van de vrouw, met een smoesje uit de voeten en verliet vlug de woning.

W-068-2009 Rijden onder invloed, Middelburg
In de Stationsstraat in Middelburg werd dinsdag om 19.30 uur een 55-jarige Middelburgse automobilist betrapt op rijden onder invloed.
De man had bijna 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.

Z-069-2010 Diefstal kabelhaspels, Terneuzen
In de nacht van maandag op dinsdag werden van een bouwplaats aan de Bellamystraat in Terneuzen kabels en kabelhaspels gestolen.
Er verdwenen 3 kabels van in totaal 75 meter, 3 kabelhaspels met verschillende typen kabel, in totaal 110 meter en er werd een stroomkabel afgeknipt die diende voor de stroomvoorziening van het gebouw; de lengte hiervan is onbekend. De schade bedraagt enkele honderden euro's.

Z-070-2010 Rijden onder invloed, Schoondijke
Maandag omstreeks 16.30 uur werd een 47-jarige vrouw uit de gemeente Sluis aangehouden nadat zij in de Prinses Irenestraat in Schoondijke tegen de auto van een 50-jarige man uit de gemeente Vlissingen was gereden.
Ook had zij de man een klap gegeven. De vrouw had bijna 4x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en haar rijbewijs werd in beslag genomen.