Gemeente Nijmegen

Wim Graven Lid in de Orde van Oranje-Nassau

12/01/2010

De heer W.A.C. Graven (63) ontvangt dinsdag 12 januari de versierselen behorende bij zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij krijgt de koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange verdiensten voor Nijmegen Atletiek.

Wim Graven is sinds 1985 als vrijwilliger actief bij Nijmegen Atletiek: als jurylid, wedstrijdleider, scheidsrechter, lid van de Wedstrijd Organisatie Commissie en clubhuisbeheerder. Gedurende bijna twintig jaar bekleedde de heer Graven ook een bestuursfunctie, met Facilitaire Zaken als portefeuille.

In 1995 coördineerde hij de verbouwing van het clubhuis van de toenmalige Atletiek Vereniging Nijmegen. In hetzelfde jaar nam hij het initiatief tot de organisatie van het `sportief wandelen' en organiseerde later ook de Nordic Walking-activiteiten. Sinds 2002 beheert hij bovendien de ledenadministratie van Nijmegen Atletiek.

De heer Graven ontvangt de koninklijke onderscheiding op dinsdag 12 januari om 21.45 uur uit handen van loco-burgemeester Paul Depla, in het clubhuis van Nijmegen Atletiek aan de Heemraadstraat 3 te Nijmegen.