Universiteit Nyenrode


- Persbericht -

De FD Career Challenge 2010 start zoektocht naar nieuwe leiders

Amsterdam, 13 januari 2010 - Na het succes van 2008 en 2009 organiseert Het Financieele Dagblad in samenwerking met de Nyenrode Business Universiteit en LinkedIn dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer de FD Career Challenge. Centraal staat dit jaar het thema "persoonlijk leiderschap". De deelnemers worden uitgedaagd hun persoonlijke leiderschap te formuleren en te ontplooien.

De FD Career Challenge 2010 is een competitie waarin ambitieuze professionals de strijd met elkaar aangaan om 50 Mini MBA plekken en de hoofdprijs: een Executive MBA t.w.v. EUR49.500 aan de Nyenrode Business Universiteit.

Om in aanmerking te komen voor een van de 50 Mini MBA plekken moeten de deelnemers eerst drie opdrachten volbrengen. Tijdens de Mini MBA moeten de finalisten de jury voor zich winnen om uiteindelijk aanspraak te maken op de Executive MBA.

Jacques Kuyf, Algemeen Directeur en Uitgever Het Financieele Dagblad: "De FD Career Challenge draait om het activeren en uitdagen van ambitieuze professionals en jonge entrepreneurs. De competitie haalt mensen uit hun dagelijkse routine en biedt hen een podium om boven het maaiveld uit te steken. De energie die daarbij vrij komt is precies wat deze economie nu nodig heeft. Ik ben er zeer trots op dat we dat weer met Nyenrode en LinkedIn kunnen organiseren."

Inschrijven voor de FD Career Challenge 2010 kan van 13 januari t/m 10 februari op www.FD.nl/careerchallenge. Daar staat ook meer informatie over voorgaande edities.

Volg hier wie de deelnemers een goede leider vinden Twitter.com/FDChallenge.

MediaMonks is verantwoordelijk voor het concept en uitwerking van alle campagneonderdelen.


- Einde bericht -