Koninklijke Begemann Groep

Persbericht

`s-Hertogenbosch, 24-12-2009

Faillissement Ego-Lifestyle Holding N.V. uitgesproken

De heer R.A.F. Bullens, als bestuurder van EGO-Lifestyle Holding N.V. en mr. M.J.W. Van Ingen in diens hoedanigheid van bewindvoerder in de voorlopige surséance van betaling van voornoemde vennootschap maken het volgende bekend.
Door de directie is een voorlopige surséance van betaling gevraagd nu met het wegvallen van de gefailleerde dochter EGO Lifestyle B.V. de onderneming geen feitelijke activiteiten meer ontplooide en sinds die tijd is gezocht naar financiers ter dekking van de (beperkte) kosten. Nadat met verschillende financiers en mogelijke financiers gesprekken zijn gevoerd hebben directie en bewindvoerder moeten constateren dat niet op korte termijn de noodzakelijke financiering kan worden verkregen. Daar waar de surséance van betaling op grond van de Faillissementswet geen werking heeft ten aanzien van preferente crediteuren, zoals verplichtingen ten opzichte van personeel hebben directie en bewindvoerder gezamenlijk moeten constateren dat waar de vennootschap niet in staat is zelfstandig haar verplichtingen aan het einde van de maand te voldoen op grond van art. 242 Fw omzetting van de surséance in een faillissement geïndiceerd is.
Dit verzoekschrift is op donderdagochtend 24 december 2009 bij de rechtbank te 's-Hertogenbosch door de bewindvoerder ingediend. Op diezelfde datum is het faillissement uitgesproken van EGO Lifestyle Holding N.V. met benoeming van mr. M.G.A. Poelman tot rechter-commissaris en met aanstelling van mr. M.J.W. van Ingen als curator.
Over Ego Lifestyle
Ego Lifestyle, opgericht in 2003, ontwerpt, vermarkt, produceert en distribueert hoogwaardige exclusieve consumenten elektronica. Deze activiteiten worden opgezet en uitgevoerd in samenwerking met bekende internationale ict bedrijven en bedrijven die zich bewegen in de fashion, luxe en lifestyle sectoren. `Ego', is de wereldwijde merknaam voor de eerste product range van luxe notebooks en gerelateerde accessoires. Allen in huis samengesteld en gepersonaliseerd middels traditioneel vakmanschap. De Ego wordt wereldwijd gedistribueerd vanuit het hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch.