Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Uitnodiging Grüne Woche, 14 en 15 januari 2010


Betreft Uitnodiging Grüne Woche, 14 en 15 januari 2010

Geachte Voorzitter,

Al enige jaren is het een goed gebruik dat een aantal leden van de Vaste Com- missie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit op uitnodiging deelneemt aan de `Internationale Grüne Woche' in Berlijn. Dit is de grootste, jaarlijks terugke- rende agrarische consumentenbeurs ter wereld. Dit jaar is het thema van de Grüne Woche "Agriculture and Climate Change - New concept proposals from policymakers and industry".

Net als vorig jaar, wil ik ook voor de komende `Internationale Grüne Woche' graag een delegatie van de Vaste Commissie uitnodigen, om aanwezig te zijn bij de officiële opening op donderdag 14 januari en bij de officiële rondgang over de beurs op vrijdag 15 januari 2010, waarbij mijn ministerie de kosten van de overnachtingen zal dragen.
Op de heenreis kan de delegatie met mij meereizen in het regeringsvliegtuig.

Voor de Kamerleden zal een bezoekprogramma worden samengesteld. Naast de gebruikelijke elementen, zoals het bijwonen van de officiële opening en een gezamenlijke rondgang over de beurs, hoop ik tevens de gelegenheid te hebben om, en marge van het programma, op een informele wijze over een aantal thema's van gedachten te wisselen met de Kamerleden en de Europarlemen- tariërs.

Over de verdere invulling van het programma zal door mijn medewerkers contact met u worden gezocht.

Pagina 1 van 2

In verband met de nodige voorbereidingen, verzoek ik u zich voor 1 december Directie Internationale Zaken

aanstaande aan te melden bij mevrouw Jennifer Hagenstein (s.p.j.hagenstein@minlnv.nl).

DE MINISTER VAN LANDBOUW, NATUUR EN

VOEDSELKWALITEIT,

G. Verburg


---- --