Gemeente Midden Delftland


Informatiebijeenkomst Commandeurspolder âVeilig & Mooiâ

Het Hoogheemraadschap van Delfland en de gemeente Midden-Delfland nodigen u uit voor de informatiebijeenkomst Commandeurspolder âVeilig & Mooiâ.

U bent van harte welkom op donderdag 14 januari a.s. van 19.15 uur tot 22.00 uur in de Oude Kerk (tegenover ât Trefpunt), Kerkplein 1 in Maasland.Â

Tijdens de informatiebijeenkomst worden onder andere de voorkeursvarianten toegelicht en wordt de volgende fase: het opstellen van het definitieve kadeverbeterplan verder uitgelegd. Het programma begint om 19.15 uur en eindigt om 21.30 uur.

Â

Het besluit over de voorkeursvarianten wordt op 26 januari 2010 in de gemeenteraad van Midden-Delfland en op 4 februari 2010 in de verenigde vergadering van het hoogheemraadschap genomen.

Â

Het Hoogheemraadschap van Delfland en de gemeente Midden-Delfland werken met bewoners en belangenorganisaties samen om de Commandeurspolder weer veilig te maken én mooi te houden. Veiligheid staat voorop. De landschappelijke, natuur- en cultuurhistorische waarden van dit gebied worden waar mogelijk versterkt. Dit past in de gebiedsvisie Midden-Delfland(TM) 2025.Â

Â

Om ervan verzekerd te zijn dat u een zitplaats in de Oude Kerk heeft, zouden wij het zeer op prijs stellen als u zich wilt aanmelden bij Hanneke van Oosten (jvanoosten@hhdelfland.nl).
Meer informatie over de Commandeurspolder is te vinden op: www.hhdelfland.nl/projecten/commandeurspolder.