Gemeente Krimpen aan den IJssel


Bekendmaking

Op donderdag 14 januari 2010 om 20.15 uur presenteert Adje zijn nieuwe theater-programma "Adje's Sterren Revue" in De Tuyter.

Adje's Sterren Revue heeft alles wat een goeie revue moet hebben: zang, dans, sketches, circusartiesten, veren, glitter, bingo, een showtrap, goocheltrucs en een gevoelige chanson. Zou Adje dat allemaal wel voor elkaar krijgen? Onder commando van het eeuwige chagrijn Theo zal Adje bijzonder goed zijn best doen om deze showmachine de rails op te duwen.

Na drie jaar op de planken te hebben gestaan is het tijd voor een terugblik op een monumentale carrière. Adje zal weer alles uit de kast halen om het publiek met complete verbazing toe te laten kijken. Met een keur aan internationale gasten, een plaatselijk amateur showballet en prachtige liedjes, weet Adje weer helemaal de plank mis te slaan.

Wie Adje waardeert om zijn wekelijkse televisieminuten, maar hem nooit in levende lijve heeft gezien, moet zeker komen kijken. Adje staat al een paar jaar garant voor avondvullende meligheid voor iedereen van 80 tot 12. Adje live is ouderwets lachen om niks.

Voor meer informatie : www.zingendedecoupeerzaag.nl