Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Bewonersavond inrichtingsplan Parallelweg

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het maken van een programma van eisen voor de inrichting van de Parallelweg. Hierin staat beschreven aan welke voorwaarden het inrichtingsplan moet voldoen. Wij nodigen u uit om op 14 januari aanstaande dit programma van eisen met ons te bespreken tijdens een bewonersavond.

Tijdens eerdere bijeenkomsten vorig jaar hebben bewoners aangegeven wat zij belangrijk vinden bij het opstellen van een inrichtingsplan. Bij het maken van het programma van eisen is daarom ook zoveel mogelijk rekening gehouden met deze wensen van bewoners. De vier belangrijkste uitgangspunten zijn hierbij:


- Bestaande bomen blijven behouden

- Er komen voldoende parkeerplaatsen

- Het trottoir wordt minimaal 3 meter breed

Er komt een mogelijkheid tot het afsluiten van de verbinding Parallelweg - Laan op Zuid om sluipverkeer te voorkomen. Aan de hand van onder meer deze uitgangspunten zal het uiteindelijke inrichtingsplan worden opgesteld.

Waar en wanneer?
De bewonersavond vindt plaats op 14 januari 2009 van 19.30 uur tot 21.30 uur in basisschool Globbetrotter-Toermalijn aan de Hillestraat 7. Uiteraard staan koffie en thee voor u klaar.