Stichting Hulphond Nederland benoemt nieuwe directie

14/01/2010 09:16

Stichting Hulphond

Herpen, 14 januari 2010

De Raad van Toezicht van Stichting Hulphond heeft gisteren de heren Jan Willem van Dijk en Rudolph Strickwold benoemd tot de nieuwe directie van Stichting Hulphond Nederland.

Jan Willem Van Dijk is verantwoordelijk voor de Algemene bedrijfsvoering. Jan Willem heeft in het verleden diverse commerciële en operationele directie functies vervult in de financiële dienstverlening.

Rudolph Strickwold is verantwoordelijk voor Fondsenwerving en PR. In het verleden heeft Rudolph diverse leidinggevende en commerciële functies vervult binnen het bedrijfsleven. Dit zowel op nationaal als internationaal niveau.

Beiden heren, Jan Willem Van Dijk en Rudolph Strickwold vervangen de vertrekkende directeur Janet van Keulen, die na 7 jaar heeft aangegeven aan een nieuwe uitdaging toe te zijn. Janet van Keulen blijft tot 1 mei 2010 de Stichting adviseren.

De Raad van Toezicht bedankt Janet van Keulen voor haar inbreng en betrokkenheid in de afgelopen 7 jaar voor de Stichting Hulphond Nederland.

De Raad is verheugd met de benoeming van Jan Willem van Dijk en Rudolph Strickwold. Beide heren brengen veel professionele ervaring mee en zullen een goede aanvulling zijn op het bestaande team.





http://www.hulphond.nl