Nederland Fonds voor Podiumkunsten

Nieuwe website: www.fondspodiumkunsten.nl

13-01-2010 De verhuizing met bijbehorende adreswijziging is een goed moment om een aantal andere noodzakelijke veranderingen door te voeren. De website bijvoorbeeld, is een van onze belangrijkste visitekaartjes en is een centraal onderdeel in de communicatie van het Fonds. Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, gaat per 1 februari de nieuwe site: www.fondspodiumkunsten.nl de lucht in. Onze huidige site werd als niet erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ervaren. Met deze reacties zijn wij aan de slag gegaan.Op de nieuwe site staat nu een helder schema en een gebruikersvriendelijke wizard waardoor gemakkelijk regelingen en verleende subsidies per discipline te vinden zijn.

Gefinancierde projecten staan nu met beeld en speeldata op de site uitgelicht. Nieuw zijn ook de invulbare pdf's als aanvraagformulieren waarmee men met gemak een subsidieregeling kan aanvragen. Daarnaast is op de site informatie te vinden over de voorwaarden, criteria, procedures, persberichten, jaarverslagen, externe nieuwsbrieven en andere publicaties.
Het Fonds vermeldt bovendien haar eigen activiteiten op de site. De nieuwe website is ontworpen door Thonik en ontwikkeld door Maurits de Bruijn.