Politie Gelderland-Zuid

Cafetaria overvallen

Nijmegen, 14-01-2010 o Woensdagavond is het cafetaria gelegen op de hoek van de Van Peltlaan en de Oude Molenweg overvallen door drie mannen. Zij gingen er met een geldbedrag vandoor.

Omstreeks 21.30 uur kreeg de meldkamer van de politie een melding door van een gewapende overval op een cafetaria. De politie ging na de melding meteen ter plaatse en zocht met meerdere eenheden de omgeving af. De daders werden niet meer achterhaald.

Terwijl de medewerkster aan het werk was, kwamen de drie overvallers de zaak binnen. Eén van hen bedreigde haar met een vuurwapen en wilde geld zien. De medewerkster gaf het geld uit de kassa en vervolgens gingen de overvallers er vandoor. De daders hadden allemaal een capuchon over het hoofd. Eén of meerdere daders droeg ook een petje en een zonnebril. De daders hebben zich mogelijk na de overval gesplitst. Kort na de overval maakte de politie gebruik van SMS-alert.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van de Districtsrecherche van stad Nijmegen, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 14-01-2010 10:13 | © Regio Gelderland-Zuid |