Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 14-01-2010

Bikers houden twee Bredase winkeldieven aan

BREDA: De politie heeft woensdagmiddag rond 14.45 uur twee Bredanaren van 14 en 22 jaar aangehouden wegens winkeldiefstal. Het tweetal ging er bij een winkel aan de Ginnekenstraat vandoor met ondergoed, maar twee bikers (agenten op fiets) die in de buurt waren konden de mannen even later op de Concordiastraat achterhalen. De verdachten werden naar het bureau gebracht en daar ingesloten voor onderzoek.

Een 30-jarige man uit Bergen op Zoom is woensdagavond tegen 19.30 uur gearresteerd, nadat hij had geprobeerd een navigatiesysteem te stelen. Dat gebeurde bij een elektronicawinkel aan de Kruisvoort. De Bergenaar is meegenomen naar het bureau.

Rijsbergenaar zonder geldig rijbewijs rijdt door na ongeval op afrit A16

RIJSBERGEN: Een 70-jarige man, woonachtig in Rijsbergen, is
woensdagmiddag aangehouden wegens het doorrijden na een ongeval. Op de afrit Rijsbergen van de A16 was hij achterop een andere auto gereden. In eerste instantie stopte hij, maar kort daarna reed de man - alsof er niets was gebeurd - verder naar Rijsbergen. De tegenpartij, een 45-jarige vrouw uit Noordhoek, reed achter de brokkenmaker aan en op de St. Bavostraat stopte hij. Omdat het de vrouw niet lukte de schade te regelen met de Rijsbergenaar, belde ze de politie. De bestuurder bleek niet over een geldig rijbewijs te beschikken en de auto waarin hij reed, was niet verzekerd. Ook maakte hij een verwarde en labiele indruk, zodat het GGZ is geïnformeerd over zijn toestand.

Politie arresteert twee vervelende feestgangers in Bredase binnenstad

BREDA: Een 17-jarige jongen uit Made is donderdagmorgen kort na 02.30 uur gearresteerd, omdat hij agenten beledigde. De stomdronken jongen werd op het Kerkplein bekeurd wegens wildplassen, maar hij vond het daarbij nodig tot twee keer toe 'kankerlijers' te roepen. Een vriend van hem - een 20-jarige Bredanaar die ook stevig had gedronken - vond het nodig om zich er ermee te bemoeien en enkele malen tegen een politiebus te slaan. Daarop werd hij aangehouden wegens baldadigheid. Beide jongens hadden een schoolfeest in een horecazaak in de
binnenstad bezocht.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 14-01-2010 11:08 | © Regio Midden en West Brabant |