Senternovem

14-01-2010 | Vooraankondiging Call voor Experimenten Preventie door Sectoroverstijgende Initiatieven

Gezocht: Innovatieve ondernemers en zorgaanbieders die helpen 'het gezond ouder worden' van 55 plussers positief te beïnvloeden door preventie op basis van sectoroverstijgende initiatieven.

Hebt u een ondernemende geest en hebt u ideeën om nieuwe innovatieve diensten en producten te ontwikkelen die bijdragen aan het langer gezond blijven en langer thuis kunnen wonen van ouderen? En zijn bij deze ideëen meerdere sectoren betrokken (naast gezondheidszorg bijvoorbeeld landbouw, onderwijs, milieu, sport)? Dan zij wij op zoek naar u!

Het Zorginnovatieplatform (ZIP) nodigt ondernemers, zorgaanbieders en zorginstellingen uit voorstellen in te dienen voor haalbaarheidsonderzoeken (Call voor Experimenten fase 1) gericht op het verbeteren van de gezondheid van ouderen en het uitstellen van het moment van opname in een zorginstelling. Dit heeft als doel om de vraag naar zorg te verminderen en daardoor het zorgsysteem te ontlasten.

Data
De eerste fase van de Call voor Experimenten Preventie door Sectoroverstijgende Initiatieven zal waarschijnlijk begin februari opengaan en sluiten op woensdag 24 maart 2010 om 17.00 uur.

Informatiebijeenkomsten
Gedurende de openstelling van de tender worden informatiebijeenkomsten georganiseerd. De exacte datum, tijd en locatie worden later bekendgemaakt.

Meer informatie
Actuele informatie over deze aanbesteding en de informatiebijeenkomsten worden op deze website en op de website van het Zorginnovatieplatform www.zorginnovatieplatform.nl bekend gemaakt.

Wijzigingsdatum | 14-01-2010