Trots op Nederland

Nieuws

14 jan 2010 | Computer hackers bewijzen het overdrijven van klimaatproblemen

In november afgelopen jaar is het computer hackers gelukt om een kijkje te nemen in email uitwisselingen tussen zogenaamde klimaat wetenschappers. In deze e-mails werd duidelijk dat een aantal van deze wetenschappers gegevens uit klimaatonderzoeken hebben gemanipuleerd om temperatuurdalingen te verbergen. De onderzoeksrapporten van deze `wetenschappers' worden regelmatig gebruikt door machtige instituten als de Verenigde Naties om informatie in te winnen over klimaatveranderingen. Op deze manier

Vanavond debatteert de Tweede Kamer met minister Cramer van Milieu over deze gebeurtenissen, maar zij heeft eerder al aangegeven dat er volgens haar niks aan de hand is.

Voor TrotsopNederland is het belangrijk te benadrukken dat de Nederlandse overheid per direct moet stoppen zich als braafste jongetje van de klas te gedragen in de klimaat discussie. Zo probeert dit kabinet onder het mom van `ernstige klimaatveranderingen' de Nederlandse burger en bedrijven op te zadelen met milieubelastingen als de C02 heffing, om maar aan andere Europese landen te kunnen laten zien hoe ver wij voorop lopen in de bestrijding van `klimaatproblemen'.