Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 14-01-2010

Politie vindt 17 kilo hasj in auto in Roosendaal

ROOSENDAAL: In een auto op de hoek Ekenberg-Enclaveberg heeft de politie bij toeval donderdagmorgen 17 kilo hasj gevonden.

Een omwonende belde de politie, nadat hij bijna tegen de niet
verlichte auto was gereden die gevaarlijk stond geparkeerd. Agenten stelden kort na 06.30 uur een onderzoek in en de auto bleek niet afgesloten. Er zat ook niemand in. De agenten roken een duidelijke hennepgeur en doorzochten daarom de auto. Vervolgens werden diverse plakken hasj gevonden. De politie heeft de drugs en de auto in beslag genomen en stelt een onderzoek in naar de herkomst ervan.

Dronken automobilist uit Klundert raakt rijbewijs kwijt

KLUNDERT: De politie heeft woensdagavond kort na 20.30 uur een 38-jarige automobilist uit Klundert aangehouden wegens rijden onder invloed. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.
De man reed op de Hilsepoort tegen een andere auto. De tegenpartij vertrouwde het niet en belde de politie. Agenten lieten de man uit Klundert blazen. Daaruit kwam een waarde van 570 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij dergelijke waarden wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook dit geval. Tegen de man wordt
proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 14-01-2010 14:37 | © Regio Midden en West Brabant |