Gemeente Abcoude


Verkeershinder door werkzaamheden Voetangelweg

Dit jaar zal in een aantal fasen de Dijkverbetering Voetangelweg worden uitgevoerd. De eerste fase betreft de groenvoorbereiding. De werkzaamheden omvatten het snoeien en kappen van bomen en het gereed maken van bomen voor verplanting later dit jaar. Dit betekent dat de Voetangelweg gedurende 3 weken gestremd is:

Westelijke deel: vanaf de Ronde Hoep Oost (Voetangelbrug) tot de A2 Van 25 januari t/m 12 februari Oostelijk deel: vanaf het dorp tot de A2 Van 1 t/m12 februari De stremming geldt van 6.00 uur tot 17.00 uur.

Gedurende deze periode is de Voetangelweg gestremd voor doorgaand verkeer. Voor het westelijk deel geldt een omleidingsroute via de Winkeldijk. Het bestemmingsverkeer voor de Voetangelweg kan of via de A2-zijde of via de Voetangelbrug de bestemming bereiken. Via 06-53824201 is tijdens de uitvoering hierover nadere informatie beschikbaar. Omdat het oostelijk deel eenzijdig ontsloten is, zijn daar de bestemmingen bereikbaar met enig oponthoud. Het werkverkeer krijgt een aan- en afvoerroute toegewezen.

Tijdens de werkzaamheden zal de straat Pauw in t Groen ter plaatse van de aansluiting op de Voetangelweg opengesteld worden. Voor de nood- en hulpdiensten is de Voetangelweg ten allen tijde bereikbaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij Waternet, tel 0900-9394 (lokaal tarief).
---

14 januari 2010