Gemeente Valkenswaard

brochures: "Mensen met minder verdienen meer!"

Vernieuwde brochures: "Mensen met minder verdienen meer!"

Logo A2-gemeenten W&I

Om het gebruik van inkomensvoorzieningen te stimuleren hebben de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende, Waalre en Valkenswaard de drie folders met de titel: "Mensen met minder verdienen meer!" vernieuwd.

In de folders staan allerlei actuele informatie over inkomensvoorzieningen waar mensen met een laag inkomen recht op hebben. Bijvoorbeeld: toeslagen en kortingen van de Belastingdienst, algemene bijstand en bijzondere bijstand, tegemoetkomingen in de schoolkosten en vrije tijdsactiviteiten, tegemoetkomingen in de kosten van kinderopvang en hulp bij schulden. Er zijn drie verschillende folders: voor gezinnen met kinderen, voor alleenstaanden en stellen voor 65plussers en chronisch zieken. U kunt de folders ophalen bij de balie van uw gemeentehuis of bekijken in het digitaal loket van de website www.rechtopbijstand.nl of op deze website: kies in de linkerkolom voor 'Werk en inkomen' en vervolgens voor ' Brochures '.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Samenwerkingsverband Werk en Inkomen van de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende, Waalre en Valkenswaard van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur op telefoonnummer 040-2083444. Op verzoek sturen zij u de brochure toe.