PopCap biedt nieuw en GRATIS Level Pack voor Peggle(TM) Nights, gebaseerd op winnende inzendingen Art Contest 14/01/2010 15:07

PR Newswire

DUBLIN, January 14 /PRNewswire/ --

- Vijf nieuwe, voor gebruikers ontworpen niveaus en vijf nieuwe uitdagingen - nu beschikbaar voor download

PopCap Games, ontwikkelaar en uitgever van 's werelds populairste videogames, kondigt vandaag de onmiddellijke beschikbaarheid aan van het derde NIEUWE "level pack" voor Peggle(TM) Nights. Exclusief beschikbaar voor PC en MAC op www.Popcap.com/extras/peggle/bonuslevels. De Peggle Nights "Art Contest" level pack heeft vijf volledig nieuwe niveaus, gebaseerd op de beste inzendingen van de Peggle Art Contest dat eerder dit jaar werd gehouden. De nieuwe niveaus kunnen worden gespeeld in Quick Play of Duel modes van Peggle Nights, en er zijn ook vijf nieuwe uitdagingen in Challenge Mode, gebaseerd op de nieuwe niveaus.

"We vinden het echt geweldig dat we de ontwerpen van de winnaars konden inbouwen in de niveaus en we zijn er non-stop mee aan het spelen", zegt Sukhbir Sidhu, Studio Director bij PopCap en medeontwikkelaar van Peggle en Peggle Nights. "Deze door gebruikers gemaakte concepten zijn qua speelbaarheid en uitdaging bijzonder goed uit de bus gekomen, en het is bijzonder interessant en inspirerend om nieuwe niveau-ontwerpen van fans van dit spel te zien!"

De nieuwe niveaus in de Art Contest level pack bevatten eigenaardige en grappige mengelmoesjes van PopCap-karakters en afbeeldingen, maar ook geherstijlde vroegere niveaus. Prijswinnaars Matt Ward uit Heanor, Derbyshire Engeland (in categorie 'volwassenen') en Michael en Stephanie Liu, gedeelde winnaars in de Jeugdcategorie uit Naperville, Illinois, bezochten afgelopen augustus het PopCap hoofdkwartier om de speelbaarheid te testen en om feedback te geven over de op hun ontwerpen gebaseerde niveaus.

De door de gebruikers ontwikkelde niveaus en hun respectievelijke makers, zijn:


- "Bucket Revisited" - Michael en Stephanie Liu (hoofdprijs Jeugdcategorie) - een herontwerp van het klassieke Das Bucket niveau met Peggle karakters.


- "Dynamic Two-Oh" - Matt Ward (hoofdprijs Volwassenencategorie) - de Undercover Unicorn patrouilleert de straten en daken van Pegopolis met hun misdaadbestrijdende partner, Kid Radical!


- "Fun Dead" - Anthony Maddaloni - (runner-up) - een combinatie van Peggle and Plants vs. Zombies resulteert in een griezelige
begraafplaatsscene!


- "Caykee" - Jessica Kozulbal - (runner-up) - Caykee the Cupcake presenteert haar argument voor onbezielde objecten als Peggle Masters!


- "Peggle 3D" - Brice Johnson (runner-up) - Wat zou er gebeuren als Peggle volledig de derde dimensie binnengaat? Dit niveau laat één visie zien.

Over PopCap

PopCap Games (http://www.popcap.com) is de toonaangevende multi-platform provider van leuke, eenvoudig onder de knie te krijgen en fascinerende videospellen die iedereen tussen zes en 106 aanspreken. PopCap heeft haar hoofdkwartier in Seattle, Washington, is opgericht in 2000 en heeft wereldwijd meer dan 240 mensen in dienst - in Seattle, San Francisco, Chicago, Vancouver, B.C., Dublin, en Shanghai. PopCap's games zijn door consumenten over de hele wereld meer dan 1 miljard keer gedownload, het vlaggenschip, Bejeweled(R), is meer dan 25 miljoen keer verkocht over alle platformen. Voortdurend geprezen door consumenten en critici worden PopCap's games gespeeld op sociale netwerken, het internet, desktop computers, mobiele apparaten (mobiele telefoons, smartphones, PDA's, pocket PC's, iPod, iPhone en veel meer), populaire gameconsoles (zoals Xbox, Playstation en DS), en op vliegtuig entertainmentsystemen. PopCap is de enige "informele" spelontwerper met een leidend marktaandeel verspreid over alle verkoopkanalen, inclusief internetportals, detailhandel, mobiele telefoons, MP3-spelers en spelapparaten.

Het PopCap logo en alle andere handelsmerken die hier worden gebruikt die op http://www.popcap.com/trademarks worden weergegeven, zijn eigendom van PopCap Games, Inc. of van haar licentiehouders en kunnen in sommige landen geregistreerd zijn. Andere bedrijfs- en productnamen die hier worden gebruikt, zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren en worden gebruikt ten voordele van die eigenaren.

Internationaal:

Cathy Orr
corr@popcap.com
+353-1646-8107

Ember Wardrop
ewardrop@popcap.com
+353016468164

Internationaal: Cathy Orr, corr@popcap.com, +353-1646-8107. Ember Wardrop, ewardrop@popcap.com, +353016468164






-