Politie Hollands Midden

Zoeterwoude Waardevolle spullen uit autos gestolen

Zoeterwoude, 14-01-2010 o In de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 januari is in verschillende autos in Zoeterwoude ingebroken. De auto-inbraken vonden plaats op de Blankaartweg, Weegbreelaan, Schenkelweg, Krepelstraat en Pinksterbloemlaan.

Uit een aantal autos zijn waardevolle spullen gestolen. De inbreker is ervandoor gegaan met een digitale camera, een navigatiesysteem, een mobiel, USB-stick en een zonnebril. De politie heeft de inbraken in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Dit kan via 0900-8844. Anoniem kan ook. Bel naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Geen gelegenheid, geen dief De politie adviseert automobilisten om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Een auto-inbreker is vaak een gelegenheidsdief. Als er waardevolle spullen in de auto worden achtergelaten zoals navigatiesystemen, laptops en autoradios, dan nemen dieven hun kans waar. De politie roept daarom iedereen op: geef de dief geen gelegenheid en laat geen spullen achter, ook al bent u maar heel even weg.