gtnews lanceert Europees forum voor financiële professionals op hoger niveau 14/01/2010 17:52

PR Newswire

LONDEN, January 14 /PRNewswire/ --

- Evenement in juni in Londen zal zich richten op financiering, liquiditeit, risicobeheer

Het Global Corporate Treasurers Forum Europe zullen de hoogste thesauriers en professionals op het gebied van financiën in juni in Londen bijeen brengen om te praten over zaken die verband houden met het werken als thesaurier en financiële zaken die gevolgen hebben voor multinationale bedrijven. Dit maakte gtnews vandaag bekend.

Alleen bedrijfsthesauriers, hoofden en directeuren voor financiën, controllers en assistent thesauriers zullen de bijeenkomst mogen bijwonen. Dit omdat GCTF Europe opgezet is om vertrouwelijke, strategische discussies te bevorderen tussen de afgevaardigden en te praten over uitdagingen voor bedrijven die door anderen in de financiële praktijk het beste zijn opgelost.

Het programma is opgezet door een stuurgroep van thesauriers en financiële directeuren in samenwerking met de staf van gtnews. Dit evenement, aangedreven door bedrijven, bouwt verder op het succes van het gelijkoplopende AFP Global Corporate Treasurers Forum, dat wordt geleid door de Association for Financial Professionals, die nu voor het zesde jaar georganiseerd wordt.

"Iedereen zal het erover eens zijn dat we in interessante tijden leven. Het zakelijke landschap verandert bijzonder snel en van de financiële afdeling wordt verwacht dat zij bij blijven", zei Michael Cannon, hoofd Payments and Cash Management Europe (betalingen en beheer van contanten voor Europa) van HSBC, de exclusieve sponsor voor het evenement. "Belangrijke onderwerpen zoals het verkrijgen van financiering, het beheer van liquiditeit en het verminderen van risico's voor tegenpartijen overheersen de financiële agenda in Europa en HSBC is blij dat het met gtnews kan samenwerken om ervaringen uit de eerste hand en expertise bijeen te brengen om zo Europese bedrijven in staat te stellen om deze interessante tijden in een betere situatie dan daarvoor te overleven."

Dit evenement in Londen zal twee dagen duren, van 23 tot 25 juni, en zal plaatsvinden in het Grosvenor House hotel aan Park Lane.

Iedereen die met dit soort onderwerpen bij bedrijven werkt en geïnteresseerd is in deze bijeenkomst kan zijn of haar interesse kenbaar maken op www.gtnews.com/gctfe. Vragen kunnen gesteld worden via support@gtnews.com

Over gtnews
gtnews, een bedrijf van de Association for Financial Professions(R) heeft zijn hoofdkwartier in Londen en is een wereldwijde bron van kennis voor meer dan 58.000 thesauriers en professionals op het gebied van financiën, betalingen en beheer van contanten. Online wordt gtnews wekelijks bijgewerkt en het biedt toegang tot een archief van meer dan 3.000 artikelen over financiën plus speciale rapporten, commentaren, enquêtes, opiniepeilingen, nieuws, de jongste waarderingscijfers en witboeken. De redacteuren van gtnews maken onderdeel uit van het wereldwijde netwerk van de Association for Financial Professionals(R) en zij moedigen deskundigen aan hun kennis te delen over belangrijke onderwerpen waar thesauriers en financiële professionals mee te maken krijgen, waaronder veranderingen in regelgeving, technologie en het nastreven van interne efficiëntie.

David Johnson, +1-301-961-8893, voor gtnews






-