Landstede

Interactieve theatervoorstelling over loverboys in Olst

Welzijn organiseert op donderdag 14 januari twee interactieve theatervoorstellingen. De eerste vindt plaats om 16.30 uur in het Capellenborg theater in Wijhe. De tweede begint om 19.00 uur in t Olde Postkantoor in Olst. Beide voorstellingen bestaan uit een interactieve theaterproductie van Theater THOT.

De voorstellingen zijn bedoeld voor meiden van 13 tot 18 jaar én moeders uit de omgeving van Olst en Wijhe. Na de voorstelling is er een verwerking, wat betekent dat er een aantal stellingen rond het thema Loverboys wordt behandeld.

De avond heeft als doel meiden preventief voor te lichten over het fenomeen Loverboys en duurt ongeveer anderhalf uur.

De voorstelling gaat over Lisa, een meisje van 15 jaar doe verliefd wordt op Mike. Marjon, de vriendin van Lisa, begrijpt niet hoe Lisa aan die dure spullen en kleding komt en waarom ze zo snel met die jongen naar bed gaat. De moeder van Lisa toont weinig interesse in haar en het komt tot hevige ruzies.

We zien hoe Mike ervoor zorgt dat de kloof tussen haar moeder en haar vriendin steeds groter wordt. Hij isoleert Lisa. Uiteindelijk vraagt Mike een wederdienst... Maar die wederdienst blijkt seks met een vriend te betekenen. En dit is het begin van een fuik die zich steeds meer sluit. Uiteindelijk wordt Lisa tot seks met andere mannen gedwongen.

De entree is 5,- per persoon. I.v.m. een beperkt aantal plaatsen is het verstandig om snel te reserveren. Opgeven kan alléén via de mail: welzijnolstwijhe@landstede.nl. Geef bij de opgave aan waar je de voorstelling wil zien. Bel voor meer informatie met Jeanet Rouwhof, 0570-56 25 29.