Stichting Bouw Research

Nieuwjaarsbijeenkomst SBR

14 januari 2010
Theater aan de Schie
Stadserf 1
3112 DZ Schiedam

¤ 0 per deelnemer (ex. 0% btw)

Wat opvalt in deze tijd is hoeveel bedrijven en organisaties nadenken over de nieuwe kansen die de crisis biedt. De belangstelling voor de bestaande gebouwde omgeving neemt enorm toe. Duurzaamheidsdoelstellingen moeten vooral daar worden gerealiseerd. Binnenstedelijke ontwikkeling en aandacht voor de sociale en fysieke aspecten van de stad zorgen voor nieuwe ideeën voor bestaande wijken en buurten. Er worden plannen ontwikkeld voor de transformatie van kantoorgebouwen. Het passiefhuis kent inmiddels zijn renovatievariant. Steeds meer gemeenten denken na over de toekomstgerichtheid en duurzaamheid van hun monumenten. Ambitieuze energiebesparingsprogramma?s zorgen voor veel activiteit. Onderhoud en beheer wordt steeds professioneler en ketenintegratie wordt verbreed naar renovatie.

Kortom de bestaande bouw krijgt langzamerhand weer de aandacht die hij verdient.

Genoeg stof dus om een interessante nieuwjaarsbijeenkomst te vullen. Een keur aan kenners van de bestaande bouw neemt u weer op sleeptouw: wat is hun visie op de bestaande voorraad en waar liggen nieuwe kansen in de praktijk? Na afloop staat er net als voorgaande jaren een heerlijk buffet klaar en heeft u volop de gelegenheid om te netwerken.

We ontvangen u graag vanaf 15.00 uur in het Theater aan de Schie. Het programma begint om 16.00 uur en eindigt rond 20.00 uur.

Deze bijeenkomst is alleen voor genodigden.

Klik hier voor de lijst met aanmeldingen

Aanmelden

Deelnemers ontvangen een bevestiging van aanmelding per e-mail. Registratie via onze kenniswinkel is vanwege de administratieve afhandeling noodzakelijk, ook in geval van gratis bijeenkomsten.

Kies bij de eventuele doelgroepen die u hieronder ziet voor de juiste optie en vermeld één voor één de namen van de deelnemer(s) en hun persoonlijke e-mailadres.