Dienstenbond CNV

Nieuws

13 januari 2010

Update overleg cao en sociaal plan Getronics

We zijn met het overleg over een nieuwe cao en een nieuw sociaal plan een heel eind gevorderd. Maar omdat het ook samenhangt met een nieuwe pensioenregeling, is er nog geen stemronde. Wel hebben we een voorlopige verlenging sociaal plan afgesproken.

Op 29 december hebben we opnieuw overleg gevoerd met uw werkgever over een nieuwe cao en een nieuw sociaal plan. We zijn een heel eind gekomen. Maar, zoals we al eerder hebben aangegeven, hangt een nieuwe cao en een nieuw sociaal plan samen met een nieuwe uniforme pensioenregeling voor het hele KPN-concern. Ook moet er nog overeenstemming komen over één cao en sociaal plan van het hele concern vanaf 2011. Het gaat dan om een raamcao met een eigen onderdeel-cao voor Getronics en de andere KPN-onderdelen. Uiteindelijk zullen alle onderdelen tegelijk in stemming worden gebracht. Maar zover zijn wij nog lang niet. Dat kan nog wel één of meerdere maanden duren. Daarom zijn wij blij dat zolang er nog geen definitieve overeenstemming is, het oude sociaal plan (van 2009) blijft gelden. Vanaf eind januari gaan wij weer verder met de onderhandelingen over de pensioenregeling.

Reageren
Als u wilt reageren, vragen heeft of meer informatie wilt, dan kunt u contact opnemen met uw bestuurder, Nico Passchier. Dat kan via mail: n.passchier@remove-this.cnvdibo.nl of telefonisch: (055) 5772640.

U mag deze tekst verspreiden, graag zelfs. Wijs uw collega's op de vele voordelen van het lidmaatschap van CNV Dienstenbond. Hoe meer leden we hebben, hoe sterker we staan. Én CNV Dienstenbond is de goedkoopste bond die bij Getronics aan de onderhandelingstafel zit. Niet-leden kunnen een informatiepakket aanvragen via telefoonnummer (023) 5651052.