Het Expertise Centrum trekt nieuwe senior consultant aan

14/01/2010 08:00

Het Expertise Centrum

Den Haag- Met ingang van 15 januari 2010 treedt mevrouw drs. K. K. (Kitty) van der Capellen in dienst bij Het Expertise Centrum (HEC).

Kitty van der Capellen (1974) begon haar loopbaan in 1994 bij een complementair geneeskundige Praktijk als zakelijk- en voorlichtingsmanager. Vanaf 2001 heeft mevrouw Van der Capellen ervaring opgedaan bij Pentascope als consultant. Zij was werkzaam in verschillende projecten zoals programmamanager terrorismebestrijding bij de NS en coach Innovatie Trajectcontrole Werk en Inkomen bij de Gemeente Utrecht. Ook was zij directeur en verandermanager van drie mkb-bedrijven op het gebied van hospitality en vastgoed op Bonaire, Nederlandse Antillen.

Sinds 2006 is Van der Capellen werkzaam op het gebied van onderwijs. Ze heeft gewerkt als regionaal programmamanager Leren & Werken en was procesbegeleider voor de Stuurgroep Onderwijs-Arbeidsmarkt Haaglanden.

Vanaf eind 2007 is zij werkzaam als senior adviseur Strategie en Bedrijfsvoering bij een groot Randstedelijk ROC. Zij is daarnaast als procesbegeleider/programmasecretaris betrokken bij het Procesmanagement MBO2010. In opdracht van het Ministerie van OCW heeft zij de landelijke implementatie "competentie gericht mbo-onderwijs" begeleid, met name op het terrein van Bedrijfsvoering.

Binnen haar professionele carrière heeft Van der Capellen diverse opleidingen afgerond, waaronder Sociologie en Bedrijfskundig Management. Zij is gecertificeerd toezichthouder en vervult zij enkele bestuurlijke/toezichthoudende nevenfuncties.

Kitty van der Capellen treedt toe tot de sectorgroep Onderwijs, Cultuur, Welzijn en Zorg van Het Expertise Centrum.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hec.nl