Persbericht

14 januari, 2010

OCTANE PR breidt portfolio uit met nieuwe klant BullGuard ~ Samenwerking met FingerPRint PR levert kort na overname nieuwe business op ~

OCTANE PR, communicatiebureau gespecialiseerd in mediarelaties en onderdeel van de LEWIS Group, verzorgt per 1 januari de PR voor BullGuard, wereldwijd leverancier van beveiligingssoftware. De nieuwste aanwinst van OCTANE is een direct resultaat van de samenwerking met FingerPRint PR.

BullGuard is een interessante aanvulling op het huidige portfolio van OCTANE PR. Het softwarebedrijf richt zich op de breedbandgebruiker die te allen tijde met het internet verbonden is en geconfronteerd wordt met toenemende bedreiging. BullGuard combineert antivirus, antispyware, firewall, spamfilter, back-ups en ondersteuning in één product. Het bedrijf is opgericht in 2001 en bracht in juni 2002 de eerste producten op de markt. Een jaar later hadden drie miljoen gebruikers BullGuard geïnstalleerd.

"De samenwerking tussen FingerPRint PR en OCTANE PR is nog maar een paar maanden oud, maar heeft zijn eerste successen al geboekt", zegt Ingrid van den Nieuwenhof, Head of OCTANE Benelux. "We zijn erg blij dat we BullGuard mogen verwelkomen en hopen dat we in 2010 deze stijgende lijn kunnen voortzetten."

"We hebben gekozen voor de combinatie OCTANE en FingerPRint, omdat we op deze manier een lokaal persoon hebben in zowel België als Nederland", aldus Filip van Ryn, Sales Manager Benelux. "De Benelux-markt blijft één van de belangrijkste voor BullGuard, naast de UK, Scandinavië en Australië. We verheugen ons dan ook zeer op de samenwerking met beide bureaus."

(241 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Altijd als eerste de laatste persberichten van BullGuard via deze RSS-feed: http://www.octanewire.com/nl/rss.php?client=30

Over BullGuard

BullGuard is gespecialiseerd in PC- en mobiele beveiligingsoplossingen voor consumenten en het MKB. BullGuard legt de nadruk op technische perfectie, gebruiksvriendelijkheid en klantondersteuning. Het doel van BullGuard is om eenvoudige, efficiënte en complete oplossingen te bieden die consumenten optimaal beschermen tegen virussen en andere ongewenste indringers. Het hoofdkantoor van BullGuard bevindt zich in Kopenhagen, Denemarken. Daarnaast heeft de softwareleverancier kantoren in Roemenië, België, Australië en Engeland. Voor meer informatie: http://www.bullguard.com/nl.

Over OCTANE
OCTANE is in 2002 opgestart in Groot-Brittannië en is volledig onderdeel van de LEWIS Groep. Momenteel is OCTANE gevestigd in Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland en Benelux. Het PR-bureau is servicegericht en heeft meetbare succescriteria voor iedere campagne. Voor meer informatie: www.octanepr.nl.

Over de LEWIS Groep
De LEWIS Groep bestaat uit LEWIS PR en OCTANE PR en is gespecialiseerd in mediarelaties, waaronder financiële, persoonlijke en zakelijke PR voor bedrijven in Europa, Azië en Noord-Amerika. De Benelux-vestigingen bevinden zich in Eindhoven en Antwerpen, de internationale bedrijfsvoering wordt gecoördineerd vanuit Londen. Andere volledige dochters bevinden zich in Boston, Düsseldorf, Hong Kong, Kopenhagen, Los Angeles, Madrid, Manchester, Milaan, Mumbai, München, New York, Parijs, San Diego, San Francisco, Shanghai, Singapore, Stockholm, Sydney en Washington DC.

Het bedrijf is één van de snelst groeiende in de sector. LEWIS heeft momenteel een omzet van meer dan $32 miljoen en telt 250 werknemers. Voor meer informatie http://www.lewispr.nl.