Politie Zeeland


---


W-077-2010 Rijbewijs ingevorderd, Vlissingen
Door de politie is afgelopen nacht het rijbewijs ingenomen van een 27-jarige Vlissinger wegens rijden onder invloed van alcohol.
Agenten zagen de man rond 02.00 uur slingerend op zijn scooter over de Scheldestraat rijden en gaven hem een stopteken. De man zette zijn scooter aan de kant en erkende gelijk dat hij teveel alcohol had gedronken. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor de ademanalyse. Daar bleek dat hij inderdaad teveel alcohol had gedronken, namelijk ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid. Zijn rijbewijs moest hij inleveren op het politiebureau.

W-078-2010 Fietser botst op auto, Vlissingen
Een 19-jarige Vlissinger is donderdagmorgen in botsing gekomen met een personenauto.
Hij fietste rond 08.00 uur de Beatrixlaan en wilde de President Rooseveltlaan oversteken, richting het Baskensburgplein. Hij verleende geen voorrang aan een 22-jarige Vlissingse automobilist die al over de President Rooseveltlaan reed en botste op de auto. De 19-jarige fietser werd overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij een hersenschudding aan het ongeval had overgehouden en daarvoor een paar dagen in het ziekenhuis moet blijven.

W-079-2010 Aanrijding na inhaalmanoeuvre, Middelburg
Op de Waldammeweg zijn donderdag rond 07.15 uur twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen.
Een 54-jarige automobilist uit de gemeente Veere sloeg op de kruising met de Herculesweg linksaf. Om dat moment werd hij ingehaald door een achterop komende auto, bestuurd dooreen 24-jarige Vlissinger. Een aanrijding was dan ook het gevolg. Er raakte niemand gewond.


Bereikbaarheid persloket Politie Zeeland
Wij zijn vrijdag 15 januari weer 'gewoon' bereikbaar vanaf 06.00 tot 22.30 uur.



Noot voor redacties