Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Vrouw van het Jaar bekend

Persoonlijk verhaal Zwolse mantelzorgster meest inspirerend volgens leden vrouwenplatform Yunomi

Rotterdam, donderdag 14 januari 2010 - Bezoekers van het online vrouwenplatform Yunomi hebben Dani Smith (29 jaar) uit Zwolle uitgeroepen tot 'Yunomi Vrouw van het Jaar'. Volgens de leden van dit vrouwenplatform is het persoonlijke verhaal van de mantelzorgster het meest aansprekend en inspirerend. Uit de tien genomineerde vrouwen voor deze verkiezing vond bijna een kwart van de leden (23%) haar verhaal het meest bijzonder. De winnares ontvangt de 'Yunomi Vrouw van het Jaar' award en een verwenpakket ter waarde van 500 euro.

Zwolle, donderdag 14 januari 2010 - Dani Smith (29 jaar) wordt in haar woonplaats Zwolle door online vrouwenplatform Yunomi onderscheiden met de titel 'Yunomi Vrouw van het Jaar'. Fotograaf: Bastiaan Musscher. Klik op de foto voor hoge resolutie.

Yunomi Vrouw van het Jaar
Met haar verhaal wilde Dani Smith andere vrouwen laten delen in haar ervaringen en hen inspireren. Dani combineert haar werk als senior medewerkster klantenservice al ruim 10 jaar met de mantelzorg voor haar moeder. Ze is trots op haar moeder omdat zij ondanks tegenslagen positief tegen het leven aan blijft kijken. Dit heeft Dani zelf geïnspireerd in haar leven.

"Ik ben ontzettend blij verrast met deze eervolle titel. Het is fijn dat ik mijn verhaal heb kunnen delen en andere vrouwen daarmee heb kunnen inspireren. Deze titel betekent dan ook heel veel voor mij" aldus Dani Smith, Yunomi Vrouw van het Jaar.

Klik hier voor het persoonlijke verhaal van Dani Smith.

"Het verhaal van Dani is uit het leven gegrepen en waarschijnlijk voor velen herkenbaar. Dit is ongetwijfeld de reden geweest dat zij door onze bezoekers tot 'Yunomi Vrouw van het Jaar' is verkozen. Wij geloven dat elke vrouw een verhaal heeft en hopen dan ook, door deze verkiezing te organiseren, andere vrouwen te stimuleren om hun verhaal te delen en zo op hun beurt anderen te inspireren", aldus Ivonne Boumeester, Manager Consumer Relationships Unilever Benelux.

De verkiezing
Bezoekers van het interactieve online platform Yunomi konden van 14 tot 27 december stemmen op de 'Yunomi Vrouw van het Jaar'. Hiervoor werden tien vrouwen genomineerd die de afgelopen maanden deelnamen aan de dagelijkse Yunomi rubriek 'Vrouw van de Dag'. In deze rubriek komen vrouwen aan het woord met verhalen over hun eigen leven waarin bezoekers van www.yunomi.nl zich kunnen herkennen of door laten inspireren.


- Einde Persbericht -

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht