Ingezonden persbericht


AANKONDIGING - JANUARI 2010

Ringt(nes, ouders & andere r@mpen

Waarom doen vaders en moeders toch altijd zo moeilijk als je iets wilt? Echt, ouders zijn een ramp. Het is zóóó makkelijk: Fleur wil gewoon een mobieltje voor haar verjaardag. En meedoen aan de tv-talentenshow Teen Star, natuurlijk. Sven wil trouwens ook een mobiel. Handig toch? Dan kan hij bellen als zijn saxofoonles uitloopt. En als hij straks Teen Star gewonnen heeft, kan hij zijn agent bellen om nieuwe concertdata door te nemen of tv-optredens af te spreken.

Webcams, vriendjes & andere r@mpen

Leuk, zo'n profielsite! Kaat is de laatste tijd veel alleen thuis, maar zo hoeft ze zich niet te vervelen. Ze wil zo veel mogelijk Friendz verzamelen. Het schoolkamp ziet ze ook helemaal zitten: lekker zwemmen, met z'n allen bij het kampvuur. en Michael, hun leuke nieuwe klasgenoot uit Australië, gaat ook mee! Michael vindt het maar niks, zo'n schoolkamp. Hij kent de jongens uit z'n klas amper. Hij wil veel liever terug naar Down Under. Beetje chillen met z'n eigen vrienden. Gelukkig heeft hij een webcam en kan hij met ze chatten.

» Deze serie is tot stand gekomen in samenwerking met Stichting De Kinderconsument.

» Achter in het boek zijn twee pagina's opgenomen van Stichting De Kinderconsument over chatten, webcams, mobieltjes en nog veel meer. Met nuttige tips, informatie en adressen van websites.

Titel: Ringt(nes, ouders & andere r@mpen/Webcams, vriendjes & andere r@mpen Prijs: E9,95
ISBN: 978.90.206.7451.4 / 978.90.206.7452.1
Auteur: Marlies Slegers
Formaat: 19,4 x 22,4 cm
Doelgroep: 9 Jaar en ouder
Verschijnt: half februari 2010

Gebonden, 160 pagina's




Ingezonden persbericht