Neopost introduceert de DS-75 BCR couverteermachine


Combinatie van productiviteit, flexibiliteit en gebruiksgemak

ALMERE, 20100114 -- Vandaag lanceert Neopost, pionier en marktleider op het gebied van high-tech oplossingen voor mail- en documentverwerking, de DS-75 BCR. Deze couverteermachine combineert productiviteit, flexibiliteit en gebruiksgemak en verwerkt post snel, veilig en verzorgd. Op Vakbeurs Facilitair, van 13 tot en met 15 januari 2010 in de Brabanthallen in Den Bosch, laat Neopost u kennismaken met deze nieuwe couverteermachine.

De DS-75 BCR (barcode recognition) is een compacte machine met een grote in- en uitvoercapaciteit en toepassingen die normaal gesproken alleen op grote machines beschikbaar zijn. Zo kan de configuratie van de machine al naar gelang behoefte worden aangepast: standard, expert of high capacity, maxi feeders en een enveloppen opvangbak kunnen worden geplaatst, waardoor de machine voor diverse doeleinden ingezet kan worden. De DS-75 BCR produceert voor iedere direct mail campagne een andere, netjes gevouwen, professionele postset.

De DS-75 BCR kan de post voorzien van een barcode, waardoor gepersonaliseerde post snel en veilig verwerkt kan worden. Dankzij het controlepaneel met een grafisch touchscreen wijst de bediening van de machine zich vanzelf. De `Load'n'Go' optie zorgt voor het ultieme gebruikersgemak. Documenten en enveloppen worden ingevoerd en op de startknop drukken is genoeg om het couverteerproces in gang te zetten. De machine meet automatisch de lengte van de geladen documenten, evenals de envelop, om vervolgens de instellingen aan te passen en het gewenste post-item te produceren.

Daarnaast kan de machine op basis van een gedefinieerd samenvoegcriterium meerdere pagina's en bijlagen verzamelen en voor dezelfde ontvanger samenvoegen.

De DS-75 BCR is te zien op Vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in Den Bosch. Neopost BV staat in Hal 2: de Kempenhal, standnummer 2.008. Vandaag, donderdag 14 januari 2010 tussen 10.00 en 19.00 en morgen, vrijdag 15 januari 2010 tussen 10.00 en 17.00 uur. Naast de nieuwe DS-75 BCR en een complete postkameropstelling, laat Neopost bezoekers kennis maken met de Neoscan, een tool dat bedrijven snel wijst op de besparingsmogelijkheden op hun post- en documentprocessen.

NEOPOST
NEOPOST is Europees marktleider en wereldwijd de één na grootste leverancier van mailoplossingen. De organisatie heeft vestigingen in 15 landen en meer dan 5.400 medewerkers. In 2008 werd er een jaaromzet behaald van ¤918 miljoen. De Neopost-producten en -diensten worden verkocht in meer dan 90 landen en de groep is één van de belangrijkste marktspelers op het gebied van postkamerapparatuur en logistieke oplossingen. Neopost biedt technologisch geavanceerde oplossingen als frankeer-, couverteer-, adresseersystemen en briefopeners, alsmede oplossingen voor logistiek beheer en het traceren van poststukken. De organisatie heeft daarnaast een volledig dienstenpakket op het gebied van consultancy, systeemonderhoud en financiële oplossingen. Neopost is genoteerd aan de Eurolist van Euronext Paris.

Meer informatie over Neopost: www.neopost.nl en www.neopost.com.





Ingezonden persbericht