CD presentatie Dear Michael/2012


Celebrate the 14th of januari (revelation of the secrets of the summer of love)

OOLTGENSPLAAT, 20100105 -- Op 14 januari vind in fort prins Frederik te Ooltgensplaat een unieke CD presentatie plaats. "DEAR MICHAEL/2012" toont de verbindingen aan tussen de summer of love en wat er komen gaat in 2012.

De hele CD is zo bijzonder om dat het een goede reden geeft de CD ook werkelijk te kopen. De cover en back zijn voorzien van originele "Bowen paintings" DEAR MICHAEL is een ode aan Beatpainter Michael Bowen. De track DEAR MICHAEL "verteld" het verhaal van de first human-be-in. Orginele soundfiles van de first-human-be-in zijn in DEAR MICHAEL gebruikt. 2012 the song is inmiddels uit en staat oa op 4 in de Drentse top 30. In het begeleidende boekje staan statements en nog onbekende geheimen over de be-in en de summer of love.

De presentatie staat in het teken van 2012, er is medewerking van R.W.Bruch (US)over de koppeling summer of love/2012, Michael Bowen en de "revelation of the secrets of the summer of love"Presentatie over nieuwe medicijnen; oa Hemp oil door Brian Ket. Uiteraard omlijst door live muziek van Harry Loco, met een zeer bijzonder uitvoering van DEAR MICHAEL.





Ingezonden persbericht