Westland IT biedt oplossing tegen Wet Bewaarplicht Telecomgegevens


Anoniem Internet schermt internetverbinding af voor de buitenwereld

WATERINGEN, 20100114 -- Big brother is watching you. Met de komst van de Wet Bewaarplicht Telecommunicatiegegevens is ongezien mailen, skypen of surfen verleden tijd. Uw provider moet onder andere uw naam, adres, woonplaats, IP-adres, inlognaam, telefoonnummer en gebruikte internetdienst registreren, en dit elke keer dat u verbinding maakt met internet. Westland IT begrijpt dat niet iedereen hier blij mee is en komt daarom met een oplossing: Anoniem Internet.

Anoniem Internet schermt een internetverbinding af voor de buitenwereld en biedt privacybescherming voor een professionele omgeving: dé onmisbare mogelijkheid om de Wet Bewaarplicht Telecommunicatiegegevens te ontlopen. Met het Anoniem Internet-pakket met software zonder achterdeurtjes en logbestanden, met versleuteld netwerkverkeer via meerdere landen, een anonieme, versleutelde offshore e-mail account en absolute ontraceerbaarheid bent u vanaf nu voorgoed beschermd op internet. Zonder dat dit overigens uw snelheid of doorgifte beperkt: Westland IT garandeert 75 GB per maand in ongekende snelheden.

De kracht achter deze dienst is een wereldwijd anonimisatie-netwerk. Dit stelt gebruikers onder andere in staat om een versleutelde verbinding tot het netwerk te hebben

Anoniem Internet: beknopt
* Multi-jurisdictioneel. De versleutelde internetverbinding loopt via meerdere landen.
* Jurisdictie-bewust netwerk: Verkeer verlaat nooit hetzelfde punt alswaar het op binnen komt.
* Versleutelde internet-verbinding: Internet Service Providers zien niet wat gebruikers doen op internet.
* Multi-hop anonimiteitsnetwerk
* Er worden geen log-gegevens bijgehouden van het internetverkeer van gebruikers

De unieke factor aan Anoniem Internet is het feit dat zij over kwalificaties beschikt die bij geen enkel vergelijkbaar product te vinden zijn. Bezoekers die de website www.anonymousinternet.nl bekijken, kunnen in één oogopslag zien wat dit allemaal omvat.