Gemeente Oldebroek


Wijzigingen Oud Papier ophalen

Donderdag 14 en vrijdag 15 januari is het buitengebied (alles BUITEN bebouwde kom) aan de beurt. Kijk op de achterzijde van de afvalwijzer bij de ophaaldagen op welke dag u de papiercontainer aan de weg kunt zetten.

Zaterdag 16 januari is papierwijk 3 (Wezep-Noord en Wezep-Oost binnen bebouwde kom) aan de beurt. Zaterdag 23 januari volgt papierwijk 4 (Wezep-West) Zaterdag 6 februari volgt papierwijk 1 (Hattemerbroek, Wezep-Centrum en omgeving Van Pallandtlaan).

Op de 2e zaterdag 9 januari is voor het eerst met de nieuwe papiercontainer ingezameld binnen bebouwde kom in Oosterwolde, Oldebroek en 't Loo (papierwijk 2).

Uitleg Ophaaldagen op afvalwijzer

Het kaartje van het oud papier op de achterzijde heeft enige verduidelijking nodig. De cijfers 1,2,3 en 4 verwijzen naar de papierroutes BINNEN de bebouwde kom welke op de 1e,2e,3e en 4e zaterdag gereden worden. Het gebied BUITEN bebouwde kom wordt gereden op donderdag (lichtblauw) of op vrijdag (donkerblauw). De data staan op de voorzijde in de kalender in blauw aangegeven.

Mocht u vergeten zijn het oud papier aan de weg te zetten kunt u het OPK aanbieden bij de de vaste brengpunten. Er wordt géén inhaalronde gereden.

De vaste brengpunten zijn:
't Loo, Bovenheigraaf 59 (container bij lagere school CNS) Oldebroek, Bovenmolenweg 7.
Oldebroek, elke laatste zaterdag van de maand bij speeltuin Op de Wip Wezep, bij Oranjeboomlaan 27 staat iedere zaterdag tussen 09.00-12.00 uur een papiercontainer.