Ingezonden persbericht


LaLente brengt Conciërge voor iedereen
14 januari 2010

Op 13 januari 2010 is LaLente van start gegaan met het aanbieden van Conciërge Services voor iedereen in Amsterdam. Het is daarom niet meer nodig je halve zaterdag of vrije dag te besteden aan vervelende, tijdrovende klusjes. Omdat je altijd druk bent, je tijd schaars is en je al zoveel moet, neemt LaLente deze to do's graag voor je uit handen en creëert daarmee tijd voor jezelf. Klusjes zoals een cadeau kopen voor je jarige vriendin, je stomerij spullen wegbrengen, je goudvis eten geven tijdens je vakantie of je bestelde lenzen ophalen, besteed je dus voortaan uit. Ook het urenlang thuis wachten op je nieuwe wasmachine is verleden tijd.
Om de conciërge voor iedereen bereikbaar te houden, rekent LaLente slechts ¤5,95 per service met een starttarief van ¤7,95. De thuiswachtservice kost ¤21,50 per uur, je betaalt alleen de tijd dat LaLente bij je thuis zit te wachten.

LaLente is opgericht door Bernadette Wijnings. Zij weet vanuit haar vroegere situatie als manager bij een strategieconsultingfirma als geen ander hoe schaars tijd is en ook hoe fijn het is als je er wat meer van voor jezelf hebt. Vanuit die gedachte startte ze LaLente.

Voor meer informatie kun je terecht op www.lalente.nl of contact opnemen via bernadette.wijnings@lalente.nl of 06 - 2466 6860.




Ingezonden persbericht