Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MONIEK PENTERMAN VAN ARKE ENSCHEDE UITGEROEPEN TOT REISADVISEUR VAN HET JAAR

Rijswijk, 14 januari 2010 - Moniek Penterman van Arke Enschede is tijdens de VakantieVakbeurs uitgeroepen tot Reisadviseur van het Jaar. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt door het reisvakblad Reisrevue. Het juryrapport roemde onder andere haar gedrevenheid, kennis, haar durf om out-of-the-box te denken en haar professionaliteit. Moniek Penterman is bijzonder verheugd met de uitslag van de verkiezing en ziet het als de bekroning op haar werk in de reisbranche.

Reisadviseur van het Jaar
Wekenlang strijden reisagenten uit alle provincies in de Kennistest. De beste drie per provincie mogen door naar de Masterclass en maken een offertecase. Daaruit komen twaalf provinciale winnaars, die worden onderworpen aan een pittig verkoopgesprek. Uiteindelijk mocht Penterman de titel in ontvangst nemen.

Jury rapport
Het juryrapport luidde als volgt: 'Deze gedreven reisadviseur is iemand, die niet bang is voor een pittig verkoopgesprek. Op professionele wijze weet zij haar kennis en vaardigheden in te zetten en biedt de klant toegevoegde waarde. Ze durft out-of-the-box te denken en zet de bezwaren van de klant om in een boeking. Door haar vriendelijkheid en klantgerichtheid maakt zij van haar klant een echte FAN. En dit alles in combinatie met haar commercialiteit maakt haar een echte vakvrouw.'

Arke Enschede (winkelcentrum Zuid)
De beste reisadviseur van het jaar werkt bij Arke Enschede! Moniek is werkzaam in het Arke reisbureau aan de Wesselernering 1C in Enschede (winkelcentrum Zuid). Voor iedereen die een reis wil boeken, maar ook voor journalisten die een interview met Moniek willen, is zij daar te bereiken.