Ingezonden persbericht


Familyman Jörgen Raymann helpt Haïti
DutchVersity ondersteunt haar ambassadeurs

Nieuw Vennep, 14 januari 2010

Door de zware aardbeving in Haïti zijn duizenden mensen omgekomen en veel mensen zijn familieleden kwijtgeraakt. Familyman Jörgen Raymann, ambassadeur van DutchVersity steunt deze mensen, daarom gaat de gehele opbrengst van Jörgen Raymanns voorstelling Familyman van morgenavond (15 januari) in het Koninklijke Schouwburg te Den Haag naar de slachtoffers in Haïti.

Familyman
Het enige wat je in dit leven niet kan kiezen, is familie. Je hebt familie waar je trots op bent en familie waarvoor je liever een blokje om gaat. Voor het ene familielid heb je een zwak en voor het andere familielid nummerherkenning. Familie kan van levensbelang, maar ook een noodzakelijk kwaad zijn. Jörgen Raymann analyseert het fenomeen familie op micro en op macro niveau. DutchVersity
"Connecting Communities through Opportunities"
DutchVersity is de Nederlandse tak van The King Movement Foundation. Deze jonge Europese stichting met grote idealen, opgericht door Dionne Abdoelhafiezkhan, is als enige partner gelieerd aan het officiële King Center in Atlanta - USA DutchVersity stelt zich ten doel om vooroordelen weg te nemen bij mensen van alle diversiteiten. Respect voor de medemens is een essentiële voorwaarde voor vrede en veiligheid. Daarnaast wil DutchVersity mensen inspireren en motiveren om kansen te creëren en dromen te verwezenlijken.




Ingezonden persbericht